Struženje kovinskih izdelkov

Z modernimi stroji in petnajstletnimi izkušnjami zagotavljamo kakovostno in natančno izdelavo zahtevnih struženih kovinskih delov. Stružene dele prodajamo na trgih . Na strojih priznanih proizvajalcev, kot so Tornos, Index, Wera, dosegamo karakteristike delov: • premere struženja od 1 do 42 mm, • dolžino struženja do 250 mm, • možnost različnih dodelav (vrtanje, galvanska obdelava, rezkanje, profiliranje). Delovne procese nadzorujemo s statističnimi metodami SPC.

Peskanje kovinskih izdelkov

Nudimo peskanje štancanih in struženih delov, raznolikih kompliciranih oblik, izdelanih v manjših in velikih serijah, čiščenje površin, odstranjevanje škaje, utrjevanje površin (mikrokovanje), hrapavljenje površin pred barvanjem, galvansko zaščito.

Trovaliziranje kovinskih izdelkov

Izdelki, ki jih želimo razigliti se stresejo v vibracijski zalogovnik, potem dodamo abraziv (gre za različne velikosti, oblike in materiale abraziva, odvisno je od izdelkov, ki jih želimo razigliti). Nato vključimo vibracijsko stresanje (15-20 min odvisno od izdelkov). Gre za udarjanje abraziva v izdelke in s tem pobiranje ostrih robov.